Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Θ-Ρ-Α-Σ-Ο-Σ


        ΠΑΣΠ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ         

Θ-Ρ-Α-Σ-Ο-Σ…

  Δυστυχώς ξανά τα αντανακλαστικά της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωγραφίας λειτούργησαν με μοναδικό γνώμονα το κουκούλωμα του διασυρμού που υπέστη ο σύλλογος μας, στα μάτια των καθηγητών σχετικά το εκλεκτορικό που δεν λάβαμε ουδεμία θέση. Η συγκεκριμένη παράταξη δεν είχε την ευθιξία να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από το σύνολο των φοιτητών για την αμέλεια – ανικανότητα των μελών της. Όπως αποδεικνύεται το μόνο  που τους ενδιαφέρει είναι οι εντυπώσεις και ΟΧΙ η ουσία. Η συγκεκριμένη παράταξη λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το πώς θα χτυπήσει την ΠΑΣΠ Γεωγραφίας και όχι  με το πώς ΘΑ υλοποιήσει τις προτάσεις του Συλλόγου.
  Η υπευθυνότητα της ΠΑΣΠ Γεωγραφίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ, πόσο μάλλον από τη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Γεωγραφίας που ΑΥΤΗ τη στιγμή είναι υπόλογη στο σύνολο των φοιτητών του τμήματος μας αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει να κάνει είναι να σφυρίζει αδιάφορα, με στόχο να αποπροσανατολίσει το Σύλλογο Φοιτητών Γεωγραφίας από τα τραγικά λάθη που υποπίπτει συνεχώς.
  Οι συνάδελφοι της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Γεωγραφίας μάλλον στην τελευταία Γενική συνέλευση αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν. Δεν εξηγείτε διαφορετικά το γεγονός ότι μας κατηγορούν για προτάσεις που κατεβαίνουν από άλλες παρατάξεις. Όμως αποδεικνύεται ούτε τα πρακτικά της Γενικής δεν έχουν διαβάσει, γιατί πουθενά  δεν αναφέρετε από μέλος της παράταξης μας ότι έχουμε σκοπό σαν ΠΑΣΠ Γεωγραφίας να υπερψηφίσουμε τη συγκεκριμένη πρόταση.
  Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι το γεγονός  ότι ο προηγούμενος πρόεδρος δεν είχε καν το θάρρος να παραβρεθεί στην Γενική για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Αφού έπαψε να έχει την καρέκλα του προέδρου, θεώρησε ότι δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκεται στις Γενικές συνελεύσεις(τελικά όλα για μια καρέκλα γίνονται). Εμφανίστηκε όμως δια μαγείας από το πουθενά ως άλλος Harry Potter με το που κατέβηκε η καταγγελία στο πρόσωπο του. Αυτό είναι το ενδιαφέρον ενός πρώην προέδρου για το Σύλλογο;;; Με αυτές τις νοοτροπίες και λογικές  νομίζουν ότι  θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του Συλλόγου οι συνάδελφοι της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ;;;
  Η παράταξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωγραφίας μας επιβεβαιώνει καθημερινά πόσο δεν κάνουν τα παιδιά. Δεν εξηγείτε διαφορετικά να μιλάνε για έργο,  όταν οι προτάσεις των Γενικών συνελεύσεων δεν υλοποιούνται ΠΟΤΕ! Είναι αυτονόητο για κάποιους να παραβρίσκονται στις Γενικές συνελεύσεις, ενώ για άλλους το να ανεβαίνουν στις Γενικές γίνετε μέσω βια-στικών μεθόδων.
  Ως ΠΑΣΠ Γεωγραφίας έχουμε καταλάβει το παιχνιδάκι που παίζεται τα τελευταία χρόνια, αλλά σε αυτόν τον κατήφορο που έχετε περιέλθει ως παράταξη δεν θα σας ακολουθήσουμε και θα αντισταθούμε στον εξευτελισμό του Συλλόγου.




ΠΑΣΠ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
 ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ