Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣΠ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΑΣΠ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ


  Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στις 18/1/2013 στη συνεδρίαση του συμβουλίου διοίκησης του ιδρύματος κλήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Γεωγραφίας για να πάρουν απόφαση για ένα κείμενο –«καταγγελία» κατά της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης. Το περιεχόμενο του κειμένου αφορούσε τον καταδικασμό της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης για το ότι προσπάθησε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συμφοιτητών μας απέναντι στο νέο νόμο «έκτρωμα». Παρόλα αυτά εμείς ως ΠΑΣΠ Γεωγραφίας σεβόμενοι το γεγονός ότι ο σύλλογος μας δεν είχε λάβει ουδεμία απόφαση για την διάλυση της συνέλευσης του συμβούλιου διοίκησης , θεωρήσαμε σωστό να μην παρευρεθούμε.

  Όλα τα παραπάνω έχουν ειπωθεί στο Δ.Σ. που έλαβε χωρά στις 25/1/2013 και βρίσκονται μαγνητοφωνημένα στο κεσετοφωνάκι του συλλόγου. Προφανώς η παράταξη της δαπ-ΝΔφκ για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και για ψηφοθηρικούς λογούς καπηλεύτηκε για ακόμα μια φορά τον σύλλογο παρουσιάζοντας τα λόγια των μελών της ΠΑΣΠ παραποιημένα και ελλιπή μέσω των κείμενων της (προφανώς δεν ξέρουν να απομαγνητοφωνούν τα λόγια μας και γράφουν ότι καταλαβαίνουν τα παιδιά).

  Εμείς ως ΠΑΣΠ Γεωγραφίας, αντιτασσόμαστε σε τέτοιου είδους υπόγειες τακτικές και θεωρούμε ανίκανα και επικίνδυνα  τα μελή της δαπ-ΝΔφκ οι οποίοι «κοιτώντας το δέντρο χάνουν το δάσος». Τέλος θεωρούμε ότι οι ενέργειες της ΠΑΣΠ Μυτιλήνης δεν είναι κατακριτέες και ούτε καταδικαστέες από τη στιγμή που είμαστε ΟΛΟΙ μας εναντία στο νέο νόμο έκτρωμα.