Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΔΑΠΙΤΗ,ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ…


ΠΑΣΠ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΔΑΠΙΤΗ,ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ…

   Λίγο καιρό μετά τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ερχόμαστε άλλη μια φορά  στο ίδιο έργο θεατές. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γεωγραφίας πιστή στις ιδέες και στο όραμα της για το τμήμα Γεωγραφίας κατάφερε να μας ξεφτιλίσει ξανά στα μάτια των καθηγητών του τμήματος. Στην γενική τμήματος που έγινε στις 28 Ιουνίου, στην ημερήσια διάταξη  υπήρχε ως θέμα το εκλεκτορικό του κ. Σιδηρόπουλου. Ως σύλλογος φοιτητών Γεωγραφίας στο συγκεκριμένο θέμα ΔΕΝ πήραμε θέση, για το λόγο ότι  ΠΟΤΕ δεν ενημερώθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου από το προεδρείο. Μάλλον οι συνάδελφοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θεώρησαν σκόπιμο ότι δεν χρειάζεται να ενημερωθεί κανείς για ένα τέτοιο θέμα και ότι ήταν σημαντικότερο γι’ αυτούς να φύγουν για «διακοπές» νωρίτερα παρά να παραβρίσκονται στην γενική τμήματος. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που αλλάζει σε αυτή την παράταξη είναι τα πρόσωπα και όχι η νοοτροπία αντιμετώπισης του Συλλόγου. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εκλογή τους, πέταξαν το προσωπείο ότι τους ενδιαφέρει ο σύλλογος και απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η αίγλη της πρωτιάς. Περιμένουμε από την συγκεκριμένη παράταξη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη και να απολογηθεί για τους λόγους που ΔΕΝ ενημερώθηκε κανείς στο σύλλογο για το συγκεκριμένο θέμα. 

  Καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε σε κάποιους που είτε δεν γνωρίζουν είτε έχουν επιλεκτική μνήμη, ότι αντίστοιχο περιστατικό έχει ξανασυμβεί στο σύλλογο προ 4ετίας με ξανά πρώτη δύναμη  τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που υπήρχε ως θέμα στην γενική τμήματος εκλεκτορικό καθηγητή του τμήματος μας και που πάλι δεν είχε ενημερωθεί ο σύλλογος και το Δ.Σ. της Γεωγραφίας. Απ’ ότι φαίνεται με αυτό τον τρόπο οραματίζονται οι συνάδελφοι της ΔΑΠ-ΝΝΔΦΚ να προβάλουν διαχρονικά το σύλλογο όπως μαρτυρούν οι πράξεις τους.

  Ως ΠΑΣΠ Γεωγραφίας  θα ήμαστε αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων της σχολής μας, αλλά και απέναντι σε όλα τα κακώς κείμενα τα οποία οφείλονται στην ανικανότητα  των «στελεχών» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

  


ΠΑΣΠ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ

 ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ